sreda, 31. julij 2013

Kolesar


Prekolesarimo precej več kot je glede na Juniorjevo začetno "navdušenje" sprva kazalo. Prerasel je svojega prvega Gremlina, zato smo šli v lov za 20-colskim. Imeli smo srečo in za dober denar dobili obnovljeno Raketo. In to s 14 prestavami, kar je (itak) najvažnejše.
"To je kar za sedem več kot jih ima sošolec!" navdušeno, z nasmehom do ušes in še dlje razlaga vsem, ki želijo poslušat.

Novo kolo


Kratka pavza na golfu


Obvezna malica

Prva malo daljša tura je bila do trgovine po sadje za malico, po občini proti Lescam, na golf na malico in nazaj. Menjalnik sproban, nasmeh do ušes in ponos nad prekolesarjenih prvih Raketnih 14 km.

Odveč je razlagat o občutkih, ko opazujeva navdušenje in iskrice v očeh. Zemljevidi mini in maxi kolesarjenj, ki se nama v mislih rišejo za preostali počitniški mesec pa nama  privabljajo iskrice v oči in potegnejo kotičke ust navzgor. No, meni še dodatno dejstvo, da bo potreben en (mini) postanek v Decathlonu na poti na morje.... :)

1 komentar:

  1. Hehe, še ena okužena z Decathlonom, vidim ;) Mi smo se ustavili z morja nazaj... Pa spet bo treba, sva gruntala te dni...
    Smo pa gospodični nabavili čisto prave kolesarske rokavice - smo ujeli eno akcijo med počitnicami ;) Je tudi navdušena kolesarka, zdaj samo ne vemo, kako spravit še pet biciklov na avto poleg truge... ;)

    OdgovoriIzbriši